festINNO logo

festINNO = festival of INNOVATION

Letni regijski čezmejni dogodek za predstavitev, povezovanje in snovanje širših podjetniških aktivnosti, stičišče povezovanja akademske sfere, gospodarstva, zainteresirane javnosti ter načrtovalcev politik podpore podjetništva

XX.Maj, 2022

Video dobrodošlica

Predstavitev projekta

Novinarska konferenca

festINNO = festival of INNOVATION

Interaktivne seje

Otvoritev konference in INNOtalk z Jernejem Čopijem uspešnim podjetnikom iz Ensol 360, gazele primorsko-notranjske regije 2021

9.00 – 9.45

“1 na 1” bomo v otvoritvenem INNOtalku gostili Jerneja Čopija, uspešnega podjetnika iz Ensol 360, gazele primorsko-notranjske regije 2021 in razkrili najbolj zanimive dele dele njegove uspešne podjentiške zgodbe. Pogovor bo vodil prof. Mitja Ruzzier, ki je tudi vodja prireditve in predstojnik podjetniške katedre. Podjetje Ensol 360 je z blagovno znamko 360 Karting v mednarodnem okolju prepoznano po načrtovanju in gradnji večnivojskih stez za gokart. Z več kot 80 postavljenimi progami na skoraj vseh celinah je za investitorje, ki s tovrstnimi adrenalinskimi atrakcijami bogatijo zabaviščne parke za vse starostne skupine, svetovna številka ena.

INNOshare - delavnica INOVATIVNOST IN KREATIVNOST

10.00 – 11.30

Delavnica v organizaciji SPOT Svetovanje Obalno-kraške regije na temo inovativnosti in kreativnega razmišljanja pri reševanju podjetniških izzivov, na konkretnih primerih iz prakse.

Sustainable INNOchallenge – Natečaj za najbolj trajnostne in inovativne poslovne ideje študentov

11.45 -12.45

Sustainable INNOvation challenge natečaj za najbolj inovativne in trajnostne poslovne ideje študentov. Letos so bili v natečaj vključeni študenti UP Fakultete za management in Fakultete za turistične študije – Turistica. V okviru zaključnega dogodka bomo predstavili najbolj inovativne in trajnostne študentske poslovne ideje v študijskem letu 2021/2022 in razglasili zmagovalce natečaja. Organizacija natečaja in izbir najboljših idej poteka v sodelovanju z RRC – Regionalnega razvojnega centra Koper v okviru projekta BluAct Programa URBACT III.

festINNO = festival of INNOVATION

Organizator in soorganizatorji dogodka

Partnerji dogodka

Soustvarjalci

Video arhiv preteklih dogodkov

FestINNO 2020

FestINNO 2019

FestINNO 2018

FestINNO 2017