KDAJ Add to Calendar

sreda, 11 september 2019

09:30 – 18:30 CEST

 

KJE View Map

Benetke

Aula Magna Guido Cazzavillan Università Ca’ Foscari

873 Cannareggio – 30121 Venezia – Italy

 

CAB EXPO je mednarodni dogodek o pospeševanju poslovanja in predstavlja zaključek projekta Interreg CAB – Crossborder Acceleration Bridge. Dogodek ponazarja glavni rezultat projekta: izgradnjo čezmejnega pospeševalnika, ki ponuja startupom in MSP številne inovativne storitve!

 

Dogodek je zastavljen na izjemno privlačen in zanimiv način!

Dopoldne bo imelo občinstvo priložnost slišati 20 kratkih govorov startup-ov in MSP, ki se ukvarjajo z inovacijami in so bili v projektu vključeni v postopek pospeševanja. Skozi svoje zgodbe in izkušnje bodo v nekaj minutah skušali osvojiti potencialne investitorje, poslovne angele in podjetnike. Občinstvo bo imelo tudi priložnost glasovati za najboljše poslovne ideje in se udeležiti podelitve nagrad!

 

Čez dan bodo udeležence, upravičence in partnerje navdihnili italijanski in slovenski govorniki, ki bodo delili svoje izkušnje o internacionalizaciji poslovanja.

 

Popoldne bodo predstavniki glavnih pomembnih pospeševalcev in inkubatorjev projektnega območja govorili o svojih poslovnih modelih in storitvah, ki jih ponujajo startup-om ter malim in srednjim podjetjem.

 

Poleg tega bo na voljo poseben prostor za “match-making” srečanja ter razstavni prostor za startup-e in MSP. Vsi udeleženci bodo imeli tudi priložnost organizirati zasebna srečanja z investitorji, poslovnimi angeli in podjetniki ter spoznati zanimiva in inovativna srednja in velika podjetja na tem območju!

 

Čakamo vas, registracija je brezplačna! Za prijavo sledite povezavi.

Izkoristite zaključni dogodek čezmejnega projekta CAB in dosezite svoje sanje!